Afrekenen?

Producten

Met meer dan 900 artikelen ook via bol.com:   

Privacy policy

PRIVACY POLICY

Welkom bij FeestenCarnaval onderdeel van Eba Partyproduct BV

Eba Partyproduct BV respecteerd de privacy val alle gebruikers van haar site en draagt er dan ook zorg voor dat uw persoonlijke gegevens die u ons verschaft altijd vertrouwelijk worden behandeld en alleen gebruikt worden voor de diensten waar u om heeft gevraagd. Wij waarderen het dat u gesteld bent op uw persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt,  In deze verklaring wordt dan ook uitgelegd hoe wij uw informatie verzamelen, wat wij ermee doen en welke controlemogelijkheden u heeft.

Eba Partyproduct BV
Eba Partyproduct BV is de verantwoordelijke in de zin van de Wet betreffende bescherming persoonsgegevens (Wbp).

Onze adresgegevens:

Eba Partyproduct Bv

De Droogmakerij 22C

1851 LX  Heiloo

tel: 0725318490

email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 56060084

Persoonsgegevens die wij over u verzamelen
We kunnen alleen uw bestelling verwerken indien u ons uw persoonlijke gegevens daartoe verstrekt. In dit kader en uitsluitend voor dit doel verzamelen wij persoonsgegevens zoals oa:  naam, adres, e-mailadres. Wij zullen deze door u afgegeven informatie dan ook uitsluitend gebruiken voor de in dit privacy verklaring omschreven doeleinden.

Uw persoonlijk afgegeven gegevens worden dan ook uitsluitend gebruikt voor informatie met betrekking tot facturatie en orderverwerking voor de door u bestelde artikelen die u via onze website heeft besteld. Uw gegevens kunnen in het kader van het verder afhandelen van uw bestelling dan ook aan een betrokkenen derde worden afgegeven ( bv.bezorgdienst).

Wij kunnen uw persoonlijke gegevens gebruiken om u informatie toe te zenden met betrekking tot onze producten, zoals bijvoorbeeld een nieuwsbrief als u ons dit heeft verzocht via het aanmelden voor onze nieuwsbrief. Het is natuurlijk altijd mogelijk hiervoor weer af te melden d.m.v. de uitschrijferaan elke verzonden nieuwsbrief of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw toestemming

Uw persoonsgegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

-Het beheren van uw account bij op onze site
-Ter verificatie van de financiële transacties met betrekking tot de door u geplaatste bestelling en de daarbij behorende online betaling; We kunnen ook in de vorm van cookies ( een klein bestand dat wordt verstuurd door een internetserver en die zich op de vaste schijf van uw computer installeert) informatie over uw online surfgedrag en het gebruik van het internet verkrijgen. Deze cookies registeren:

- informatiesessies betreffende informatie die u toevoegt aan uw bestelling

- informatie met betrekking tot uw eerdere activiteiten op onze site en om u bij een mogelijk volgend bezoek beter van dienst te kunnen zijn

- informatie om de inhoud en de presentatie van onze site aan te passen op basis van uw browertype of andere informatie die door uw browser wordt verstuurd.

Veiligheid

Wij hechten veel waarde aan de veiligheid van alle persoonlijk identificeerbare informatie van onze gebruikers. We hebben hiervoor dan ook veiligheidsmaatregelen getroffen om misbruik bij bv verlies en wijziging van de persoonlijke gegevens tegen te gaan. We hebben technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw persoonsgegevens te beveiligen, dit doen wij dmv:

- Een unieke gebruikersnaam en wachtwoord toe te kennen die de toegang tot uw account beveiligen
- Uw persoonlijke gegevens op te slaan op beveiligde servers;
- Het dmv SSL-technologie versleuteld opslaan van betalingsgegevens

Wij willen U er nog wel op wijzen dat het indienen van persoonlijke informatie op internet nooit geheel veilig is. Wij kunnen de beveiliging van uw informatie niet garanderen aangezien het verstrekken van informatie geschiedt op eigen risico. Wij doen onze uiterste best om uw gegevens te beschermen en ervoor te zorgen dat wij vanuit een betrouwbare en veilige omgeving werken. Het is raadzaam om uw browser nadat u klaar bent met uw sessie te sluiten, om ervoor te zorgen dat anderen geen toegang tot uw persoonlijke informatie kunnen verkrijgen als u een gedeelde computer of een "openbare" computer gebruikt.

Uw rechten
Als u zich zorgen maakt over uw gegevens, hebt u het recht toegang tot de persoonsgegevens die wij over u hebben op te vragen. Cookie gebruik Eba Partyproduct BV

Eba Partyproduct BV maakt op deze website gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op uw harde schijf van uw computer worden opgeslagen. Sommige cookies die wij gebruiken worden na afloop van uw sessie weer verwijderd (sessie cookies). Andere cookies blijven achter op uw harde schijf en stellen ons in staat om uw browser bij een volgend bezoek te herkennen (permanente cookies). De looptijd van de gebruikte cookies kunt u in uw browsermenu inzien. Cookies kunnen uw computer of de bestanden die op uw computer zijn opgeslagen niet beschadigen. Voor het plaatsen van cookies zal Eba Partyproduct BV ( indien wettelijk verplicht)  u vooraf – bij het eerste bezoek van de website van Eba Partyproduct BV – om toestemming vragen. Als u desgevraagd toestemming geeft, wordt deze toestemming door Eba Partyproduct BV opgeslagen en wordt er niet bij elk opvolgende bezoek aan onze website opnieuw toestemming gevraagd. Wanneer u uw toestemming voor het gebruik van cookies wilt intrekken dan kunt u de cookies verwijderen of laten verwijderen door uw browser of virusscanner. Indien u uw toestemming intrekt is het mogelijk dat u niet van alle mogelijkheden van de website gebruik kunt maken, of een beperkte toegang heeft op de site of onderdelen van de website.

Welke cookies worden er gebruikt?
1. Functionele cookies: deze zijn noodzakelijk voor het functioneren van onze website en zorgen er oa. voor dat bepaalde voorkeursinstellingen worden onthouden en vergemakkelijken het navigeren tussen de verschillende pagina´s.
2. Analytische cookies: dmv software van derde partijen (Google Analytics) wordt er oa. gemeten: het bezoek van onze website,  welke pagina´s het meest worden bezocht. de uitkomsten van deze gegevens stelt ons in staat om onze website verder te optimaliseren.
3. Tracking cookies: deze volgen uw surf gedrag op onze website en stellen ons in staat om u bij een volgend bezoek beter van dienst te kunnen zijn.

Onze contactgegevens
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 072 5318490